SEWINGE WARDROBE: 

TAS MAKEN 

 
29 november, 3 december en 8 december 2021, bij mij in Schijndel

Heb je al ooit eens een tas gemaakt? Ik betrap me er zelf op dat ik dat eigenlijk nog nooit heb gedaan.
Er zijn veel leuk voorbeelden met eenvoudige patronen. Laatst zat er een jongetje op onze kindermachine. Hij naaide twee lappen aan elkaar, zette er een lang hengsel aan en had zijn eigen tas gemaakt. Ikzelf ga natuurlijk graag de uitdaging aan en ga voor een spectaculaire tas. Om jullie op gang te helpen hebben we een subliem mooi model tas en twee fantastische leraressen die je graag in een één-dags-workshop helpen deze maand challenge waar te maken. Maak je dag vrij op één van deze dagen: 25, 27 of 29 november, 3 en 8 december. Het kost € 65,- excl. de stof.
Mocht je nog niet meedoen met de SewINGE Wardrobe (wat ik me bijna niet voor kan stellen), mail ons dan meteen om je op te geven en laat je inspireren door een prachtige groep mensen met eigen ideeën en creaties. 
Je krijgt de eerste van elke maand uitgebreid te horen wat we die maand gaan maken. Het is kosteloos en vooral erg gezellig. Mocht je een keer niet mee kunnen doen is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.